martes, 13 de noviembre de 2007

SCHLUMBERGER: EL CATALANISME TE CERTES SEMBLANCES EN EL NAZISM

J. Ferrer (Vh).- La doctora en Filologia Romànica, periodista i escritora alemana Hella Schlumberger, és una de les persones més compromeses en la defensa del subjugat poble balear front a les pressions de l’imperialisme català.



És autora d’una obra titulada ‘Mallorca, die vergewaltigte Schöne’ (Mallorca, la bella violada) a on compara a Balears en una dòna jove i bonica que ha patit una violació.


“He escrit varis llibres anteriorment i sempre m’ha interessat molt estar al costat dels més dèbils. He conegut a Evo Morales, he estat en la guerrilla de El Salvador... He segut corresponsal en Espanya per al diari ‘Tag Zeitung’ i he conegut vàries parts d’Espanya.



Aní a Mallorca a vore si encara conservava el seu esperit o si ya el turisme s’ho havia menjat tot. Vaig començar a tractar en els balears i la gent em deya: “La llengua balear està molt mal. El govern s’ha baixat els pantalons”. A partir d’ahí, vaig començar a investigar i entrí en contacte en Juan Vanrell, Miquel Garau i l’Acadèmia de la Llengua Balear”, comenta la periodista de Múnich.

No hay comentarios: