viernes, 14 de septiembre de 2007

Ajuntaments valencians defendran el català en la Fira de Frankfurt

NOTA:Es lamentable que ayuntamientos valencianos,sivalencianos, por que son valencianos quieran o no, se vendan "sus políticos" al catalanismo.¿Que clase de valencianos son esos?, y lo malo es que no saben ni lo que defienden,solo saben el color del dinero unos,y los otros con su sentido de inferioridad les es más fácil decir que son catalanes.Hay que luchar y sentirse orgulloso de ser valenciano.


14.09.07 | 02:00. Archivado en Cultura

J. Ferrer (Vh).- L'imparable avanç del catalanisme en terres valencianes no seria possible de no ser per l'entreguisme i colaboracionisme d'alguns polítics valencians.

Coalició Valenciana (CV) considera "inacceptable" l'acort de colaboració firmat entre els Ajuntaments de Sueca, Gandia i Morella i l'Institut Ramon Llull pel que estes ciutats s'incorporaran oficialment a la delegació de la cultura catalana en la Fira de Frankfurt com representants de la cultura catalana en el 'país valencià'.

Per a Coalició és "llamentable" que estes institucions públiques es presten al joc del pancatalanisme i utilisen l'alcaldia per a catalanisar a tot un poble. En la firma d'est acort, les delegacions de Sueca, Gandia i Morella permetran l'us catalaniste del seu llegat que pertany al poble valencià i no a un Ajuntament de torn".
La política catalanista mantinguda per estos Ajuntaments, recordem que en Sueca governa el Bloc i en Gandia i Morella els socialistes, ha segut clau per a la firma d'est acort en el pancatalaniste Institut Ramon Llull.

Juan Romero, secretari de cultura de Coalició Valenciana, ha criticat est acort i ha afirmat que és llamentable que els veïns de Sueca, Gandia i Morella tinguen que soportar vore com Ausias March o Martorell siguen considerats exponents de la cultura catalana o que es considere a Morella com una de les joyes arquitectòniques dels 'països catalans'.

No hay comentarios: